Over

Kerst-boeket.nl

Bezorging door heel Nederland.

Kerst-boeket al jaren u vertrouwde partner

 

De mooiste kerstboeketten verzorgen wij voor u de gehele decembermaand.

 

Kerstboeket verzorgt al jaren alles op het gebied van kerstarrangementen. U kunt hierbij denken aan: Kerstboeketjes, kerststukjes, kerstplanten en mooi opgemaakte kerstkransjes.

 

Natuurlijk kleden wij ook zalen en bedrijfsruimtes aan en brengen deze in de kerstsfeer.

 

 

Voor ieder hebben we wel een leuk kerstarrangement. Opgemaakt in vele kleuren die er op dat moment trendy zijn. Maar ook de traditionele kleur rood en wit zitten volop in ons aanbod.

 

Wilt u uw relaties een mooi kerststuk schenken dan kunnen wij deze op maat voor u verzorgen.

 

Natuurlijk blijven we ook de gewone boeketten leveren in deze feestmaand. Kortom u kunt met een gerust hart iets moois laten bezorgen.

 

 

Bekijk via internet ons aanbod kerstboeketten en kerststukken.

 

 

 

 

Dagelijkse inkoop

 

Al onze producten kopen wij rechtstreeks bij Flora Holland

 

 

Eigen inkopers zijn dagelijks actief om bloemen, planten en kerstgerelateerde producten in te kopen voor onze vestigingen.

 

Naast diverse webshops die wij op internet hebben zijn we ook actief met fysieke bloemenwinkel waar onze klanten dagelijks "live" ons aanbod te bekijken of te kopen.

 

Wij zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die er zijn in de bloemenbranche.

 

 

 

 

Kerstsfeer in huis

Breng het kerstgevoel in huis met een mooi kerstboeket of kerststuk

De decembermaand staat volop in het teken als een feestmaand. De kerstdagen brengen de meeste mensen door met familie, vrienden en bekenden. Vaak zijn deze dagen net even iets specialer en maken de mensen er vaak een feest van. Bloemen en kerststukken kunnen hierbij niet ontbreken.

Hyacinten in combinatie met kerst. Maak het gezellig met bloemen en planten.

Met de kerst kan men ook kiezen voor leuke planten en voorjaarsbolletjes. Mooie kerststerren in vele kleuren geven het huis of werkplek net even dat extra kerstgevoel.

Kerstboeketten of relatiegeschenken voor bedrijven

Natuurlijk leveren wij ook volop aan bedrijven. U kunt hierbij denken om kerstboeketten te geven aan het personeel voor hun inzet van het afgelopen jaar. Of natuurlijk uw vaste relaties waarmee u zaken deed het afgelopen jaar. Alles is mogelijk en wij maken het kerstwerk op maat.

Kersttaartje met bloemen net even anders en toch dat kerstgevoel.

Voor mensen die toch iets met kerst willen hebben maar toch iets anders kunnen wij ook kerst bloementaartjes verzorgen. Deze taartjes worden opgemaakt met bloemen en kerstgerelateerde producten. Zo krijgt de ontvanger toch dat kerstgevoel.